TAKE AWAY Festmenuer

Foto: Karolina Gabrowska/Pixabay

 

Kan være et billede af mad
UGE 47
24-27/11
onsdag 24/11 Stegt flæsk, kartofler, persillesauce, rødbeder og sennep 119,-
torsdag 25/11 Badehotellet hjemmelavet kyllingeburger med pommes og salat 119,-
fredag 26/11 øl braiseret oksespidsbryst med kartofler og sauce  119,-
Lørdag 27/11 Oksefilet med garnitur og pebersauce 129,-
UGE 48
Onsdag 1/12 Stegt flæsk, kartofler, persillesauce, rødbeder og sennep 119,-
Torsdag 2/12 Fish and Chips med tartar sauce 119,-
Fredag 3/12  Halv grillkylling med coleslaw salat, kartoffel både og aioli 119,-
Lørdag 4/12  Flæskesteg med rødkål, sauce og kartofler  119;-
Julefrokost som take away fredag og lørdag frem til 18/12-2021 ved minimum 4 personer 250,-/p.p
Husk at bestille i god tid på tlf.: 32 53 05 00
eller dragor@badehotellet.dk
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

.
Der er mulighed for at få takeaway fra vores take away festmenu ved minimum 5 personer fredag og lørdag.


Skønne TAKE AWAY festmenuer – fredag & lørdag!

 

Vi tilbyder nu dejlige festmenuer som TAKE AWAY hver fredag & lørdag for min. 5 personer!

 

Menu
4 retter: kr. 300,00
3 retter: kr. 250,00

 


Forret:
Håndpillede rejer med sprød salat, estragon mayonnaise og brunet smør
eller
Koldrøget islandsk laks serveret medrygeostcreme, caviar og urter

 

Mellemret:
Grillet spidskål med Badehotellets gourmet dressing
eller
Grillet aubergine med baba ganoush og krydderstegt brød

 

Hovedret:
Oksemørbrad med pebersauce, kartofler og garniture
eller
Oksefilet med timiansauce, kartofler og garniture

 

Dessert:
Hvid chokolademousse med bærkompot
eller
Chokolade brownie med coulis og bær

 

Hvis I ønsker at sammensætte jeres egen menu, skal I blot kontakte os,
så finder vi jeres ønskemenu sammen – her kan prisen dog variere noget.

Ring 32 53 05 00 eller send mail til dragor@badehotellet.dk

HUSK AT BESTILLE SENEST 3 DAGE I FORVEJEN!

I kan betale med Mobile Pay: 870277

 

Dragør Badehotel